Prolaznosti na teorijskom i praktičnom ispitu u 2019. godini

Prolaznosti na teorijskom i praktičnom ispitu u 2019 godini

U 2019. godini je kroz našu školu prošao veliki broj kandidata koji su se osposbljavali za vozače “B” kategorije. Nakon završene godine izvršili smo detaljnu analizu i proračunali uspešnost kandidata na polaganjima teorijskog i praktičnog ispita, a samim tim njihovi procenti govore i o uspešnosti našeg stručnog kadra(predavača i instruktora praktične obuke).

Nakon izvršene analize došli smo do dosta visokih procenata prolaznosti, a što je još i bitnije iz prvog pokušaja je ispit polagala ogromna većina kandidata.

Ti procenti ujedno opravdavaju naš rad i stručnost predavača i instruktora, samim tim stvaraju pravu sliku škole i naša su najveća reklama.

Naš cilj je da u narednom periodu još više podignemo procente uspešnosti kandidata na ispitima, to ćemo učiniti stalnim usavršavanjem stručnog kadra, iskustvom i velikim trudom….

Hvala svim kandidatima na ukazanom povernju, trudićemo se da i nadalje opravdavamo vaše poverenje i zajedno napredujemo.

Od kandidata koji su pristupili polagnju teorijskog ispita u 2019. godini, nji 90% je ispit i položilo, ostalih 10% će to pokušati da učini  u 2020. godini.

Od kandidata koji su položili teorijski ispit u 2019.godini:

78 %  je položilo iz prvog pokušaja

15%  je položilo iz drugog pokušaja

5,5%  je položilo iz trećeg pokušaja

1,5%  je položilo iz četvrtog pokušaja

 

Grafikon

 

_____________________________

 

Od kandidata koji su pristupili polaganju praktičnog ispita u 2019.godini, njih čak 97% je i položilo praktični ispit ostalih 3% će to pokušati da učini u 2020.

Od kandidata koji su položili praktični ispit u 2019.godini :

72%  je položilo iz prvog pokušaja

22%  je položilo iz drugog pokušaja

-6%   je položilo iz trećeg pokušaja

Grafikon

 

 

Ostavi komentar